hits

NB: FEIL I PAPIRUTGAVEN AV PROGRAMMETDet har dessverre sneket seg inn et par feil i papirutgaven av festivalprogrammet vårt. På fredagen er det feil på følgende scener: Sentrum Scene, John Dee og St. Edmunds-kirken (Church i programmet). Alt her begynner en time senere enn det som står oppført i programmet. Altså, det som står at begynner 19.00 begynner egentlig 20:00, det som begynner 20:00 begynner egentlig 21:00. Du skjønner dealen.

Den samme feilen gjelder for lørdag på Mono, Sentrum Scene, John Dee og St. Edmunds-kirken (Church i programmet). På Mono går OKAY KAYA som normalt, så blir det et opphold, og så starter Frøder 20:00, og ikke 19:00.

Vi anbefaler dere å laste ned appen vår til fordel for å bruke papirutgaven av programmet, i appen er alle spilletider korrekt, og man kan også lage sin egen timeplan. Kjempepraktisk! Du kan til og med velge å få push-varsel 15 min før favorittbandet ditt befinner seg på scenen. Det blir ikke stort bedre enn det.

Alle tider på hjemmesiden vår stemmer også.

For dere som fortsatt sverger til å ha programmet på papir, så har vi printet ut et revidert eksemplar som kan hentes i delegatinnsjekken i andre etasje på Mathallen eller billettboden på Youngstorget.

Nyt festivalen videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar