hits

DANIEL KVAMMEN STEPPER INN FOR SOAK I KVELD

SOAK (IR) sitter og venter på visumet sitt i USA, og blir dessverre forhindret fra å spille i kveld. Men, fortvil ei, hun er på plass i Oslo i morgen for å levere en fantastisk konsert for alle by:Larmere.

"So sorry to not be able to play at By:Larm tonight, which is due to some crazy unforeseen circumstances. I will be there for the show tomorrow and can't wait to play in Oslo!", skriver hun til oss i en e-post.

Vi har selvfølgelig funnet en verdig erstatter som tar over spotten til SOAK i kveld. Han spilte på by:Larm i fjor til stor begeistring, og vi er stolte over å kunne invitere han tilbake til by:Larm i år også. DANIEL KVAMMEN tar over for SOAK i kveld! Altså får du både i pose og sekk! 

Daniel Kvammen (f.1988) er låtskriver-prosjektet til mannen med same navn. Med kassegitar og dialekt, skriver Kvammen tekst og melodi til låtene sine. Oppvokst på Geilo i Buskerud, inviterer Daniel publikum inn i finurlige tekster som veksler mellom mørke og lyse historier.

13. mars slipper han sitt debutalbum, «Fremad i alle retninga", ledet an med den P3-A-listede singelen "Du fortenar ein som meg".

Daniel Kvammen spiller altså på Mono i kveld klokken 22:00. SOAK sin konsert på fredag går som sagt som normalt. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar