hits

Yung (DK) erstatter Pretty Vicious (WA)

Vi må dessverre meddele at Pretty Vicious har måttet avlyse sine opptredener under by:Larm. På grunn av uforutsette årsaker avlyser bandet både torsdagens konsert på Mono og fredagens konsert i P3-teltet. Men tørk tårene! Vi har selvsagt funnet en svært god erstatter til dere.

YUNG (DK) TIL BY:LARM 2015

Yung er historien om et dansk punkrock-firkløver som fra sin første formidable livegig skapte skyhøye forventninger til sitt navn. Siden debuten har de innfridd publikums forventninger gang på gang, og det er ikke uten grunn at de ble huket inn til årets by:Larm. Med 20-åringen Mikkel Holm Silkjær i spissen er Yung (og lovende) et friskt pust i Aarhus, som i disse dager omtales som en verdensby i punkrock-scenen.

En tenåringsdrøm ble til virkelighet da livet til ungvoksne Yung ble eksponert internasjonalt gjennom singelen deres «Alter». Singelen handler om frustrasjonen i å måtte jobbe med ting ungdommen ofte hater å jobbe med - for å kunne finansiere det de liker å drive med på fritiden. For Yung handler det om å spare penger for å kunne drive med det de virkelig brenner for etter endte arbeidsdager, nemlig musikken.

På torsdag får vi se det beste av Yung når de entrer Mono ved midnatt. De spiller også i P3-teltet fredag kveld.

Les mer om bandet og se spilletider her. 

Har du kjøpt festivalpass til by:Larm enda? Husk at du fortsatt kan gjøre det HER.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar