hits

Christine og Ruben sender live fra Kulturhuset

Våre favorittprogramledere fra NRK P3, Christine Dancke og Ruben Gran, tar med seg mikrofoner og godstoler ned på Kulturhuset for å sende live fra hjertet av festivalen.

Inngang er helt gratis, så hvem som helst kan komme innom for å lytte, henge og kose seg. (Merk at Kulturhuset har aldersgrense 18 år!)

Her kan du lese alt du trenger å vite om programmet til Christine og Ruben på torsdag, fredag og lørdag, sakset i god stil fra eventet: 

 

CHRISTINE LIVE 

Christine flytter sitt daglige musikkprogram på P3 fra Marienlyst til Kulturhuset på Youngstorget i Oslo sentrum. Hit inviteres både lyttere og by:Larmaktuelle artister til morsomme samtaler, massevis av livemusikk og overraskende coverlåter.

Torsdag 5. mars, 13.00 - 15.00: Slutface, OMVR og James Bay LIVE

Fredag 6. mars, 13.00 - 15.00: Lorentz, Rae Morris og SOAK LIVE.

Lørdag 7. mars, 14.00 - 16.00: Fay Wildhagen og Astrid LIVE + Låtpanel + Besøk av Silvana Imam

 

PLATEPRAT MED RUBEN 

Ruben setter seg i sofaen med en bunke vinyl, platespiller og noen av sine favorittartister for å snakke om og spille musikk. Forvent en personlig samtale om musikken som engasjerer, inspirerer og preger artisten i arbeidet som musiker. Hør låtene artistene digger, hva som var deres første musikalske minne, og hvilken låt de mener er tidenes beste (blant annet). Dette sendes ikke direkte på radio, men er gratis for alle som vil komme å ta del i platepraten.

Torsdag 5. mars kl 15.30: Plateprat med Ivan Ave

Fredag 6. mars kl. 15.30: Plateprat med SOAK 

Lørdag 7. mars kl. 16.30: Plateprat med Jonas Alaska

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar