hits

En billett, utallige opplevelser - få mest mulig ut av by:LarmBy:Larm er så mye mer enn bare konserter. Vi vil at du skal få full uttelling på festivalpasset ditt, så vi har samlet alle ting du får adgang til med festivalpasset du har kjøpt deg.

Vi skal selvfølgelig gi deg fantastiske konserter, over 200 stykker, hvor du blant annet kan se Jonas Alaska, Kakkmaddafakka, AURORA, Anna of The North og Bendik. Hele programmet finner du her. Et godt tips: Sjekk ut ting du ikke har hørt før! På by:Larm får du sjansen til å oppdage ny, nordisk musikk før alle andre gjør det.

Med festivalpass får du også eksklusiv tilgang til Q&As med seminarheadlinere som Viv Albertine (UK), John Morales (US), Trevor Horn (UK) og Vashti Bunyan (UK), som kommer for å ta en prat om sine liv og erfaringer. Det leser du alt om her.

Nordic Playlist Radio Bar gir deg to hele dager med livesendinger med nordisk musikk, og de beste internasjonale radio DJene. Sjekk ut det fantastiske programmet, og les mer om baren her.

Du vil heller ikke misse våre favorittprogramledere fra P3, Christine og Ruben, som sender live fra Kulturhuset. Dette er faktisk GRATIS for ALLE. Sjekk hva Christine og Ruben har på programmet her.

Kanskje kan vi også friste med Bladfyk med Ronni Le Tekrø, eller et intervju med Filip fra Field Productions? I så fall kan du sjekke det ut her.

TONO Sessions Live blir også åpent for absolutt alle, og her får du se samtaler med både Espen Lind og Bertine Zetlitz. Les alt om det her.

Og sist, men absolutt ikke minst, på lørdag går bry:Larm av stabelen. Dette er åpent for absolutt alle, og her finner vi store navn som Oslo Ess, Kvelertak. Stein Torleif Bjella, Frøkedal & Familien, Ida Jenshus og Torgeir Waldemar. Konferansier for dagen blir Leo Ajkic. Ta med deg hele familien og bli med på folkefest på Youngstorget.

Og så er det jo sånn at uten mat og drikke, duger helten ikke, så vi har fikset gode avtaler med noen av de fantastiske restaurantene i nærområdet. For å se hvor du får rabatt med festivalpass, så har vi samlet en liste her. Tips: Se etter den gule og røde tapen!

Det er fremdeles mulig å få kjøpt seg et pass, og er du student, så har vi til og med en fantastisk studentrabatt (Vi vet jo at stipendet ikke strekker så veldig langt). Billetter kjøper du her, eller på vår billettbod på Youngstorget. Åpningstider finner du her.

Da skulle jo alt være godt tilrettelagt for tidenes by:Larm. Kos deg, oppdag ny, nordisk musikk, og husk å hashtagge bildene dine med #bylarm2015 for å dele opplevelsen med oss.

Én kommentar

Håper du får en fin Onsdag :-) klem fra meg

Skriv en ny kommentar