hits

Bladfyk med Ronni Le Tekrø og intervju med Filip fra Field Productions
Med et festivalpass til by:Larm får du ikke bare 200 konserter å velge mellom, men også mange andre spennende arrangementer! 

På lørdag 07. mars er Internasjonalen (på Youngstorget) stedet å være.

Fra 14:30 til 15:15 kan du se Filip Christensen fra Field Productions bli intervjuet av Torgny Amdam:

Filip Christensen startet produksjonsselskapet Field Productions som 15-åring hjemme på gutterommet i Lørenskog og til dags dato står han bak totalt ni lengre filmproduksjoner med ski- og snowboard i fokus. I dette intervjuet får vi bl.a. høre mer om en filmsjanger som er under radaren for de fleste, om Field Productions kommende satsning, og om muligheter og utfordringer knyttet til bruk av musikk i produksjonene.

Kun et kvarter senere, altså fra 15:30, til 16:40, kan du se Ronni Le Tekrø bli intervjuet av musikkjournalist Audun Vinger:

Han er ikke så ofte ute i offentligheten, Ronni Le Tekrø, men så har da også TNT-gitaristen sitt å holde på med. Åttitallsheltene har en rimelig lukrativ livekarriere gående i enorme tungrock-miljøer verden over fortsatt, og når han ikke farter rundt med dem har han bandet med gitarkamerat Terje Rypdal, og ikke minst gården og hjemmestudioet på Toten. Denne lørdag ettermiddagen snakker Tekrø om sin karriere og livsfilosofi, om gitarer og psykedelia, og tilstanden i rocken i dag. 

 Garantert en fin oppladning til kveldens konserter! 

 For å få tilgang til herligheten så kjøper du deg et by:Larm-festivalpass her. Da får du i både pose og sekk.

 

 

Én kommentar

god helg til deg :D

Skriv en ny kommentar