hits

BRY:LARMDet blir gratis fest og konsert for alle byens borgere på Youngstorget lørdag den 07. mars, fra 12:00 til 15:00. 

I forbindelse med at Oslo hvert år tas over av artister og musikkbransjen under by:Larm, har Oslo Ess tatt initiativet til å arrangere et litt annerledes musikkarrangement som en del av det offisielle by-Larm-programmet, et arrangement som gir noe tilbake til byen.

På scenen finner vi store navn som Oslo Ess, Kvelertak, Stein Torleif Bjella, Frøkedal & Familien, Ida Jenshus og Torgeir Waldemar. Konferansier for dagen blir Leo Ajkic.

Det vil også bli flere innslag fra hovedpersonene selv, nemlig =Oslos sine selgere. Gatemagasinet feirer sitt 10 årsjubileum i 2015, noe som vil bli markert under årets arrangement.

Arrangementet er som nevnt gratis, men det er opprettet en sms-tjeneste for anledningen hvor du kan kjøpe en "virtuell" billett for å støtte =Oslo. Send kodekord «brylarm» til 2160. Tjenesten koster kr 100,- og inntektene går til =Oslo og bry:Larm.

Vi oppfordrer alle først og fremst til å kjøpe gatemagasinet =Oslo av en av magasinets mange selgere på plassen, de stiller med den rykende ferske mars-utgaven.

Tenk at vi bor i et land hvor så mange fantastiske musikere stiller opp for å markere at Oslo er en inkluderende by! 

Her finner du arrangementet på Facebook.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar