hits

RED BULL MUSIC ACADEMY PRESENTERER


For fjerde år på rad presenterer Red Bull Music Academy et fantastisk program på by:Larm, bestående av både Nordiske og internasjonale navn. Det blir både konserter og Q&As, og programmet går over alle fire festivaldager.

I år som i fjor arrangeres det Q&As på Kulturhuset med seminarheadlinere, men nytt av året er at det denne gang er åpent for alle med pass. Ja, du leste riktig! Nå er det ikke lenger nødvendig med delegatpass for å ta del i moroa. Nå kan både delegater og festivaldeltakere få med seg Q&Aene med disse pionerene innenfor musikkbransjen - kun på Kulturhuset.

Vi snakker virkelig store navn her også - både John Morales (US), Trevor Horn (UK), Vashti Bunyan (UK) og Viv Albertine (UK) kommer for å ta en prat om sine liv og erfaringer.

Red Bull Music Academy har også fått sitt eget telt på Youngstorget i år, og programmet blir ikke noe dårligere her. Vi snakker et program fullpakket med elektronika og kompromissløs hip-hop.

Kleerup (SE) og André Bratten vil spille eksklusivt på RBMA sin scene, men vi får også se andre artister som Drippin, East India Youth (UK), Silvana Imam (SE), Novelist (UK), Gidge (SE), Slick Shoota, DNKL (SE), Long Sam (FIN), Cleo og Broke 'n Tipsy (SE), samt tidligere RBMA deltaker Olefonken.

Trykk her for å se hele programmet!

For å bli med på moroa trenger du et festivalpass, det finner du her.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar