hits

SLOTTSFJELL PRESENTERER

Neste by:Larm-venn ut til å presentere sin helt egen kveld på en av våre festivalscener er Slottsfjellfestivalen. Slottsfjell digger by:Larm, og har fem fine navn som skal presenteres på John Dee, lørdag 07. mars.

Dette skriver Slottsfjell selv om navnene som skal stå på scenen:

Anna of The North er spådd et stort momentum under årets by:Larm, og det blir spennende å se hva internettfenomenet «Sway» har gjort for Anna og bandet.

Slutface er våre favoritter blant hardtsparkende norske band om dagen, Slutface er så rå. Les mer om hvorfor de heter som de heter ? og se sjarmvideoen deres «Angst», på bandsida deres hos slottsfjell.no

Kimichi har skapt fest på Slottsfjell flere ganger. Fra samme scene som Mathias Stubø og Bendik Baksaas, og med et dryss franskfunky lekne dansegulvlåter. I 2015 skrur han opp forventningene bare ved å fortsette den arbeidssome, ekstremt fengende sti mot diskohimmelen: Han er ute med singel og video i dag ? sjekk den ut her!

Carnival Kids herja med Slottsfjellpublikumet i 2014, og har siden fulgt opp med å bli lista på P3 med låta «Here They Have Guns» og albumet «While The World Keeps Ending».

LUGN kom som en sommervind og dro med seg Slottsfjell, NRK P3 og flere da de plutselig var i norsk bandflora med plystrehiten «Mundane», og overbeviser igjen med sin «Great Deceiver». Et band for den store skaren av hyggepop med indie som utgangspunkt!

Slottsfjell har allerede booket opptil flere av artistene som skal spille på by:Larm og anbefaler at dere får med dere så mange band som mulig. Blant deres stalltips finner du blant annet Unge Ferrari, Ukendt Kunstner, Silvana Imam, OKAY KAYA, Mats Dawg, Kristian Kristensen, Les Big Byrd, Ivan Ave, Girl Band, Drippin, CVLT, Carnival Kids, Broen, Hey Elbow og Hinds.

Les mer på Slottsfjell.no!

Lørdagsbillett til by:Larm finner du her.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar